FM6 Lezárt Online Versenyek

Az FRH versenykiírásokat az új weboldalunkon találjátok!
Idővel egybeépül a két oldal, addig is a türelmeteket kérjük!

KATT A KÉPRE!

 

Mamut Quick Race

Tartalomjegyzék

Mamut
Quick Race

Eredmények!

 

 

Üdv mindenkinek!
 

Túl vagyunk egy remek Quick Racen, ismét elmondhatjuk, hogy nagyon jót versenyeztünk.

Nem egy lóerőgyár a gép (a súlyához képest persze), gyönyörű vonatok alakultak ki a pályán – ezt most jó értelemben mondom –, egyáltalán nem volt könnyű előzni ha nem hibázott az elöl lévő; viszont gyönyörűen lehetett (és kellett is) lökhárítón autózni. Ez nekem olyannyira sikerült az első futamon, hogy nagyjából a teljes versenytávot Virág Erik mögött töltöttem 10-20 méteren belül.

Nagyszerűen, hiba nélkül ment, egyszerűen nem bírtam sehol megelőzni. Innen is gratulálok neki, korrektül, sportszerűen versenyzett.
 

A második futam, ha lehet még jobbra sikerült, ugyanis az első futam végeredménye alapján fordított sorrendben rajtoltunk, és az előző menet eleje ráadásul még gyengébb autóval is kellet, hogy rajthoz álljon. A kitalált teljesítménybüntetés jól el lett találva, nem tudtak a gyorsabb versenyzők meglógni, lehetett végre őket is szorongatni egy picit. Sajnos én annyira próbáltam sietni, hogy legalább háromszor kerültem komolyabb kontaktusba a szalagkorláttal, másodszor is ki kellett mennem a boxba, így részemről a bravúr most elmaradt.
 

Remélem egy „rendes” versenypályákon is jól fog működni a dolog (Bernese Alps szerintem azért elég egyedinek mondható), ugyanis szeptembertől ezzel a mamuttal is indul egy bajnokság, bízunk benne, elnyeri majd a tetszésetek!
 

Óvás nem érkezett, az eredmények érvényesek, mindenkinek gratulálunk!

 

      


 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!