FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 6 Le Mans 500 Miles Race Weekend

Tartalomjegyzék

Le Mans 500 Miles

Race Weekend

 

EREDMÉNYEK / SORSOLÁS!!!

 

 

 

 

Üdv mindenkinek!

Igaz, még csak március van, mégis talán mondhatjuk, hogy lefutottuk az év versenyét, vagy ha nem is így van, nehéz lesz felülmúlni!


Ez most tényleg nagyon jól sikerült, elég ha csak beleolvastok az online topikba, kicsit visszatekerve március közepére.  Rég volt már ott egy verseny után ennyi pozitív bejegyzés, azt hiszem az egész staff nevében mondhatom, hogy ezért már megérte megcsinálni. Féltünk azért előtte, hogy a hosszú pálya szét fogja tördelni a mezőnyt, mégsem ez volt a jellemző. Nagyon szép csatákat láthattunk, minden etap végén voltak szoros befutók.

És nem csak mi akik versenyeztünk, hanem Ice Sanyinak köszönhetően az élő közvetítésen bárki nézhette a teljes versenyt, sőt bármikor vissza is nézhető felvételről.

Köszönjük, hogy jöttetek, és Veletek együtt sikerült egy nagyon színvonalas rendezvényt összehozzunk! Találkozzunk majd a következő hosszú távú versenyen is, mert biztos, hogy lesz még ilyen!

_________________________________________________________________________________________________


Savaztok!

Itt vagyunk az eredményekkel, sorsolással, emléklapokkal!

Természetesen ismét rám kellett várni, miattam nem ment ki ez a cikk kedd-szerda körül, ahogy azt terveztük. Egyre több a munkám, család és egyéb elfoglaltságok miatt csúsznak a dolgok. Nehéz összeegyeztetnem és ennek a csapat látja kárát, és felétek csapódik le rosszul. De sajnos ez van, bocs srácok.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy felhívjam mindenki figyelmét, továbbra is várjuk azon emberek jelentkezését, akik szívesen lennének stafftagok!

Na, de kanyarodjunk vissza a fő témánkhoz. 2016-ban az első versenyhétvégénk, az első FRH endurance a „Le Mans 500 Miles” volt.
Izgalmas 14-15 körös etapok voltak, rengeteg csatával és küzdelemmel. Mindenkit leizzasztott az általa vállalt napszak-időjárás, nagyon kellett koncentrálni az éjszakai és az esős futamon is. Az alkotott csapatok pilótái, jó magam is, hiába csak két órát vezettek, az előközvetítésnek köszönhetően végigizgulhattuk a másik két órát is. Nagyon köszönjük mindenkinek a nevezést, és örömmel tapasztaltuk, hogy új versenyzők is megjelentek a rajtrácson! Minden tiszteletünk a Tiétek, keményen odatette magát mindenki, végignyomtátok becsülettel. (Még ha némelyik csapat el is taktikázta magát, és idő előtt kifogyott az a fránya üzemanyag.) Az emléklapokat elkészítettem, mindenkinek a regisztrált e-mail címére hamarosan kiküldöm. Reméljük mindenki jól érezte magát, és legközelebb is jöttök az FRH versenyekre!

Az előző hasonló versenyekből tanulva, hihetetlen könnyedséggel és sokkal kevesebb idő alatt raktuk össze ezt a hétvégét, mint eddig bármelyiket. Köszönöm a staff munkáját! Öröm velük dolgozni, és bármennyire is furcsa, de a szervezésben legalább annyi öröm van a színfalak mögött, mint magában a versenyben! Persze mindannyian várjuk, hogy vajon milyen lesz, és utána milyen visszajelzéseket kapunk tőletek versenyzőktől. A mostani visszajelzések azt mutatják ismét, hogy élveztétek, és örömmel tapostátok a gázt. Ígérjük lesz folytatás!

BigZolinak külön köszönet, hogy beugrott és levezényelt egy szabadedzést. Amit pedig Ice művelt az élőközvetítéssel, arról nem is tudom mit írjak. Profi volt ismét, fanasztikus! Mindannyiunk közül Ő volt az egyedüli, aki a 4 órát végigdolgozta. Köszönjük!
Az emléklapok csak minták, mindenki privátban fogja megkapni a saját emlékapját.

Nyeremények

Itt is gratulálunk a győztes csapat mindkét tagjának. Szép volt Fusy0N1337 és dani0113 HUN! Számukra már posztázásra került az FRH 500 Miles Limited Edition pólót.

Kisorsoltuk a WTCC belépőt és az egyedi Forza kontrollert is. A szabályok értelmében, Minden versenyző aki a saját 2 etapján célba ért bekerült a kalapba. A sorsolás eredménye a videón. Gratulálunk a nyerteseknek. Itt a weboldalon, pár napon belül, kiküldjük részükre privát üzenetben az értesítőt, amiben megbeszéljük a részleteket. Kérünk benneteket, hogy figyeljétek majd virtuális postaládátokat és válaszoljatok levelünkre.

©Crazyman 

_________________________________________________________________________________________________

 

Újra és újra köszönöm az elismerő szavakat. Megtiszteltetés és hatalmas élmény nektek közvetíteni.

A verseny után egy óvás érkezett. FRH Sensation nyújtott be óvást saját maga ellen a 4. futam első gyorskörén történtek miatt. Idézem:


"Óvás nyújtok be magam ellen a rajt utáni első sikánba bekövetkezett baleset okozásáért, kérném az eset kivizsgálását, köszönöm!"

Mivel Lemur volt Crazy csapattársa, és így ha nem közvetlenül de mégis érintett volt a dologban, jobbnak látta, ha engem IceSanyit kér meg az eset kivizsgálására.

A mentést visszanézve a következő döntést hoztam:

Ismerve Sensationt-t, természetesen a szándékosságot kizártam, amit mi sem bizonyít jobban mint sem, hogy saját maga ellen nyújtott be óvást.

Azonban tény, hogy a verseny hevében nem tett meg minden tőle telhetőt, hogy a balesetet elkerülje, és ahogy az a videón is látszik (jobb alsó sarok) gyakorlatilag fék nélkül csattant Crazybe aki rögtön ezután kénytelen volt feladni a verseny, mert nem tudod körbemenni a boxig. Számomra mindezt súlyosbította, hogy semmi jelét nem mutatta, hogy be akarná várni Crazyt, hogy vissza engedje maga elé hanem versenytempóban tovább ment. A videón is látszik, hogy amikor folytatta a versenyt, még nem tudhatta, hogy Crazy milyen sérülésekkel fog kikeveredni a sóderágyból.


Tekintetbe véve, hogy ez egy "quick race" volt, így a következő futamra való büntetés, úgy mint a box áthajtás, rajthátrasorolás stb... nem jöhet szóba egyetlen büntetést láttam reálisnak, mégpedig azt, hogy Sensation utolsó futamán szerzett eredményét elveszem. Ettől függetlenül a sorsoláson részt vesz.

Az eredmények érvényesek mindenkinek gratilálunk!

Most pedig végezetül nézzétek meg ezt a kis rövid videót. Szerintem magáért beszél! 

 

 

 
 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!