FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 6 Renault Sport Clio Quick Race

Tartalomjegyzék

Renault Sport Clio

Quick Race


Eredmények

 

 

 

 

Sziasztok!!!

Lefutottuk a Renault V6-os Quick Race-t. Remek versenyeknek nézünk elébe bajnokságot tekintve. Remekül kidolgozott büntirendszer és futam folyamatok. Az időmérőn nem sikerült kimagasló időt mennem, amit az első futamon meg is éreztem, mert Lemur mögé be voltam szorulva. Ám a biztonságiautós fázis alatt sikerült észlelnem, hogy 7. vagyok és nem kell a 6. helyezés, mert akkor büntetéssel indultam volna a 2. futamon. Ennek érdekében nem is előztem meg Lemurt, ám a lehetőséget megadta rá. A második futamon már a szerencse is mellém állt és a 2.-3. kör körül már az első voltam, csak ki kellett használnom azokat a pilótákat akik „lassabbak” voltak és kiautózni egy biztosnak látszó előnyt. Hegez a 7. kör környékén megelőzte a második helyezettet és elindult utánam. Na, ekkor már hála ki volt annyira autózva egy kis előny amit már nem tudott behozni. De én sem tétlenkedhettem, mert ha kicsit is lankad a figyelem, akkor utolért volna. Attól féltem, hogy az utolsó körben jön a már-már szokásosnak mondható Kicsi féle hiba és oda a verseny megnyerése. Nem így lett. sikeresen behúztam a versenyt. Nagyon jó futamok voltak. A bajnokságban tuti, hogy indulni fogok, mert ez jó sorozatnak látszik a QR-t figyelve. Gyertek és tapossátok ti is majd.

Ez sajnos lemaradt az eredmény meghjirdetésekor, amiért szeretnék elnézést kérni mindenkitől (X Kicsi X)!!!
Egy óvás érkezett Lemur részéről Big Zoli ellen. Mivel Lemur lobbivezetői/versenybírói szerepet töltött be a futamon, így Jómagam (FRH Crazyman) vizsgáltam ki az esetet.

Big Zoli, a balesete után figyelmetlenül jött vissza az ívre és ráhúzta a kormányt Lemurra, aki láthatóan már előrébb volt autójával. Ezen a szűk pályán különösen figyelni kell az ilyenekre (természetesen máskor is). Figyelmeztetésben részesítem, mivel Lemur pozíciót nem vesztett a baleset miatt. A videót az alábbi linken tekinthetitek meg!!!

http://xboxclips.com/Lemur38/1dcda673-2c06-4071-8d99-9dcbc568c326/embed

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!