Kormány - cockpit

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Kormány - cockpit

Forza többképernyős mód

Forza 3 triple screenForza többképernyős mód

Nem mai dologról van szó, de itt most nem is a dátum a lényeg. Hanem az elszántság, a fanatizmus egy játék iránt. Szerintem sokunk álmát valósította meg az író, aki nem más mint rambustibi . Valószínű többen is olvastátok már régebben, de akárhányszor olvasom/nézem, mindig az jut eszembe -Huuu, ezt marhára kipróbálnám...
Az engedélyével megosztom veletek is a tapasztalatait.

2010.Január.11.

El kell mondjam, a Forza Motorsport 3 annyira hatással lett rám az első két rész után, hogy el kellett indítanom a 3 képernyős mód megoldásának lehetőségét. Egyszerűen fantasztikus élményt adott ez a játék, már-már egy életstílust. Nagyon sok sz*pás után, amit a magyar kereskedőknek lehet köszönnöm (vannak kivételek és sajnos ezek a cégek vannak kevesen) végre sikerült beszereznem a tökéletes példányokat. Egyszóval nagy utat tettem meg idáig, hogy a Forza 3 ilyen módon megvalósulhatott. Készítettem 1-2 képet a triológiáról. Forza 3 nevében is benne van a 3-as, miszerint 3 képernyős módban a legélvezetesebb az új rész. Köszönet TURN 10-nek ezúton is. Hozzá kell tennem, már a Forza 2 is képes volt erre, igaz ott még nem volt cockpit nézet. Nos, nem is húzom a mondatokat, íme 1-2.

Most már csak 2 db xbox 360-at kell beszerezni, és kezdődhet.....

Egy külföldi sráctól idézve: " Aki nem játszott még a Forza Motorsporttal három képernyős módban, az NEM játszott még a Forza Motorsport játékkal."

(Egy hét múlva...2010.Január.17.)

Megtörtént a csoda! Hihetetlen látványvilág, vezetési élmény, rengeteg izzadással verejtékkel megküzdött kilóméterek. Mind ez egy játékban nem más, mint: FORZA MOTORSPORT 3!!!

Következzen videóbeszámolóval, egy XBOX360-ra fejlesztett játék a TURN 10 csapat jóvoltából:

Bevezető:

Bemutató:

Most már igaz az állítás: Aki nem játszott még Forza Motorsporttal 3 képernyős módban, az NEM játszott még a Forza Motorsport játékkal! Minden Forza játékosnak izgalmas versenyeket kívánok.

(kb. egy hónap múlva...2010.Február.25.)

Már az első videónk után rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, így nem volt nehéz kitalálni,hogy hamarosan lesz folytatása...:)

Nem is kellett sokat várni. Mivel ma töltöm a XXXII-őt, így gondoltam megajándékozom a Forza rajongókat egy olyan videóval, amiben a kért autójukat és pályájukat mutathattuk be. Itt is voltak bakik, igaz nem is komoly hangvételű a videó. :) Picivel jobb minőséget sikerült csinálni, mint a múltkori videó. Figyelem! A videó nem adja vissza teljesen amit valójában láthatunk, viszont próbáltunk minél többet visszaadni belőle.

Nem is húzom a sorokat, következzenek a videók a nagyérdeműeknek:

Old Le Mans Pálya - Peugeot 905 Cockpit

Nürburgring GP pálya - Nissan GT-R

Nordshleife pálya - Porsche RS Spyder

Maple Valley pálya - BMW M3 GTR

Motegi Twin Ring pálya - Ferrari 430 Scuderia

Camino Viejo Extreme pálya - Saleen

Sebring Full - Lamborghini Gallardo

Operatőri segítség: Csomi

© rambustibi

Persze azt hinné az ember, hogy innentől hátradőlés és csak élvezzük a játékot. Ellenben Tibi (ahogy más is) nem kevés kijavítandó hibával találkozott a több képernyős módnál. Ezeket rendre jelezte is a Turn10 fórumán. Reménykedve, hogy ha valaki nem kevés időt, és pénzt (kb.400ezret) áldoz erre a dologra akkor kap egy teljes értékű játékot. Idézném Tibit: "-Egy ideig bizakodik az ember, hátha kap egy értelmes frissítést a játék, de nem. Na ezek után ne csodálkozz, ha már nem érdekel...(2010.Május.10.)"

Forza4-el kapcsolatos több képernyős magyar cikket nem találtam (ha tud valaki dobjon egy emailt) A TORA fórumán írta egy srác (aki szintén megcsinálta), hogy a 4. részben sem fenékig tejfel az élet a több képernyős módban.

Crazyman

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!