WTCC Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Norbi és a Seiko

2014: Precizitás stílussal

a pályákon és a kezeken

 


 

 

 

 

Precizitás stílussal a pályákon és a kezeken

 

Büszkén jelentjük be, hogy a Seiko óracsoport és Michelisz Norbert 3 évre szóló együttműködési megállapodást kötött. A három év folyamán az elsőszámú japán óramárka hazai forgalmazója története eddigi legnagyobb összegű támogatói szerződésével segíti Michelisz Norbertet, hogy az elkövetkező időszakban a hazai autósport eddig nem látott eredményeit érje el. Michelisz Norbert személyisége tökéletesen tükrözi a megújult, megfiatalodott Seiko szellemiségét és mottóját, miszerint „A tökéletesség kötelez”.

 

Michelisz Norbert a különböző kontinenseken, időzónákban megrendezésre kerülő versenyei alkalmával a Seiko Astron GPS Solar órát fogja hordani, mely a különleges, napfénnyel működő és a műholdak segítségével a Föld bármely pontján automatikusan önmagát pontosító szerkezete révén egyszerre fejezi ki a környezettudatos szemléletét és a kompromisszum mentes, legmodernebb technológia iránti elkötelezettségét.

„A Seiko egy több, mint 130 éve családi tulajdonban levő vállalkozás, a család pedig alapja mindannyiunk életének. Nagyon örülök, hogy mostantól része lehetek a Seiko családnak és az együttműködésnek köszönhetően a Seiko órákon keresztül a legmodernebb technológia mellett ilyen értékeket is képviselhetek.” – mondta Michelisz Norbert. A csúcskategóriás, 630.000 Ft-os Seiko Astron GPS Solar SAST023 óráról további információt itt találhat: http://www.seiko.hu/home/kollekciok/astron/ferfi

Az együttműködés részeként a Seiko óracsoport Lorus márkája egy 300 darabos sorszámozott, limitált kiadású sorozatával is megjelenik, amely a Zengő Motorsport csapat és az autó 2014-es színvilágával került kialakításra.

A chronograph funkcióval készülő óra nemesacél tokban, 100 méteres vízállósággal, egyedi autógumi mintázatú uretán szíjjal kerül a boltokba (várhatóan szeptember elején) 32.000,- Ft-os áron.

 

 

 

   

 
 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!