WTCC Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

WTCC - Üzenet nektek!

wtcc Norbi #5 és Gábor #27Nálunk csak a fair play játszik!


Közeleg a számunkra és számotokra is legfontosabb WTCC versenyhétvége a Hungaroringen, és szeretnénk, ha idén is a hazai autósport rajongók igazi ünnepe lenne. Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy kizárólag értünk szurkoljatok és ne valaki/valakik ellen.

 

 


Egy világbajnoki sorozatban épp elég nyomás nehezedik minden résztvevőre, nincs értelme ezt kívülről fokozni negatív transzparensekkel, üzengetéssel. Bármilyen jól esik, hogy mellettünk álltok, a csatáinkat nekünk kell megvívnunk a pályán és a pályán kívül is – és meg is tesszük, ott és akkor amikor ennek helye van. Ettől még ugyanúgy kezet fogunk mindenkivel és elismerjük mindenki teljesítményét, legyen bármilyen aktuális afférunk vele.

Mindketten tudjuk, hogy szurkolóként nem egyszerű lenyelni az olykor igazságtalannak tűnő helyzeteket, de ez mindig benne lesz a pakliban. Töltsétek meg újra lelátókat, csináljatok fergeteges hangulatot újra, de csakis pozitív értelemben!
Legyen ez ismét egy emlékezetes WTCC hétvége, hajtsátok ki az utolsó századmásodperceket is belőlünk, de ne fessünk olyan képet magunkról, amilyenek sosem lennénk.

Mi csak egy játékot ismerünk: a fair playt!

Norbi #5 és Gábor #27

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!