WTCC Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

WTCC - Monza egy kicsit másképben

Michelisz MonzaAz éjszaka során nem kis szerelés. Aztán parádés időmérő!

Szabadedzésen történtek...Persze mindig csak a verseny. Most nézzük meg a Zengő féle Dizájncentert és hogy mekkora sikere van a csapatban a tv-s vetélkedőnek. Egy perc és nyersz Zengőéknél. (Videók)

 

"Azért is érzem, hogy jók vagyunk, mert a szabadedzésen Coronel bácsi csapatfőnöke átjött reklamálni, hogy ne használjuk a szélárnyékukat, mert ők, bizony gyakorolnak. Azt hittem, viccel! Pár éve még bedőltünk, amikor Muller átüzent, hogy nem mehetünk mögötte. Itt a helyzet kicsit kifinomultabb, ugyanis Coronel éppen a szélárnyékot gyakorota, amikor csapattársa elbénázta a féktávot a csere fázisban, a fiúk meg kikerülték az ügyetlenkedő kettőst, eleve nagyobb lendülettel jöttek Annyival profibbak vagyunk idén, hogy derűs egykedvűséggel hallgattuk, a remegő szájú szomszédot, az élet nehézségeiről. Mókás ember, bepróbálkozott, hamar távozott.

Hosszasan keresgéltem a szabálykönyvben, hogy az időfutamokra vonatkozóan, ki mögött lehet menni és mennyire közel és milyen sebességgel? És mit kell tenni a gyakorlókkal meg a bénázókkal? Nos, külön a könyv nem említi, hogy Coronel mögött nem lehet menni. Sőt, nem különösebben részletezi azt sem, hogy merre van a menetirány és, hogy meddig nyomhatod be a gázpedált.

Egy kör múlva megfordult a helyzet, Coronel jött a mi szélárnyékunkba és így tudott beékelődni Michelisz és Wéber közé. Gondoltam átmegyek és megkérdezem, hogy, hogy ott ment mögötte? Nem gyakorolnak? Hát, nem tudják, hogy nem szeretjük az ilyet?"

tollából /forrás/

A szerszámok és alaktrészek szállítására és tárolására alkalmas, a csapat által tervezett és kivitelezett dizánjbútorokat teszteljük.

Olasz meló, magyar módra

Egy perc és nyersz

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!