WTCC Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Szimulátor verseny - Oschersleben

Kicsit, lazítsunk! - Videóval!

Michelisz Szimulátor versenyNem tehetünk úgy, mintha ez a több mint száz hozzászólás nem született volna meg, hálásan köszönjük a végtelen szeretetet! Szokatlan módon fogunk reagálni rá, készítünk egy videót, csak türelem, lassan, lassan józanodunk. Ahogy szokták mondani: Hamarosan!

Kérdeztétek a hozzászólásokban, hogy mi történt a szimulátor bajnokságon? Szombat délután Oscherslebenben ugyanis a WTCC hivatalos szimulátorain Huff, Barth, Oriola és Michelisz mérte össze a tudását vagy tizenöt hiperjó szimulátorossal a világ minden részéről.

 

Ez a sorozat a neten indul és megfelelő eredmények után, már a WTCC helyszíneken rendezik a döntőit. Megnyerte, naná!

De miért is, naná? Hát, síkideg lehetett a szombati, vizes eredménytől és az sem törvényszerű, hogy maga a program, amire kiírják ezt a kupát, egyáltalán hasonlít az övére, amivel korábban eredményes volt.

Ja, és akkor még magára is rántja a terhet, odafordul Ricsihez és belemondja a kamerába: Azért, az ciki lenne ha nem nyerném meg! Ciki? Ciki, ha esetleg kikapsz olyan srácoktól, akik vagy tíz évvel fiatalabbak és annyit nyomják amennyi idő nincs is a világon, amíg Te a valós mezőnyben őrlődsz?

Michelisz Szimulátor verseny

Szimulátor verseny - Oschersleben

Aztán megláttam az ülésben, cipő le. Ráfogott a kormányra, elmosolyodott a szeme és akkor láttam meg benne, igen, meg fogja nyerni. Nem hiszem el! Szinte oda öntötték és mire magamhoz tértem zúzott az időmérőn, és zúzott a futamon! Az első futamon még a seatos Pepe Oriola öccse cibálta a bajuszt! De a második futamon végképp nem volt ellenfél. És megnyerte!

A tanulság: tehetségesnek egyféleképpen lehet lenni. És akkor tényleg mindegy, hogy milyen programon játszol, miképp az autó is, csak négy kereke legyen.

Rob Huff a Chevy angol sztárpilótája „elegáns” negyedórás késéssel érkezett, belazázott, szó szerint és nem nagyon nem figyelt rá senki. Persze, már mentek a futamok. Behuppant egy ülésbe, de itt nem osztottak neki lapot. Olyan kullogást fogtok látni, hogy őrület! Észrevétlenül elballagtak kollégáival, vissza a valós életbe, ahol viszont ők a jobbak!

(FORRÁS)

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!