Forza 6 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza Motorsport 6 képek

Forza 6

KÉPEK
 

 

 

 

 

 

KISZIVÁROGTAK A FORZA MOTORSPORT 6 KÉPEI

 

A Forza Motorsport 6-ról rengeteg információt fogunk kapni az E3-on pár nap múlva, azonban ezek egy része most kikerült az Xbox Japán hivatalos oldalára. (Azóta már le is vették). A játék rengeteg, a rajongók által igényelt fícsört fog tartalmazni, beleértve az időjárási effekteket és éjszakai versenyzést.

 

 

 

A játék 1080p 60 fps-el fog futni, lesznek nedves időjárási körülmények, 3D-s tócsákkal, és éjszakai versenyzés is, ahol próbára tehetjük képességeinket. A legkorszerűbb ForzaTech motorra építő technológia biztosítja a folyamatos eseményeket és a legmodernebb fizikát szimulációs sebességgel.

 

A játék beteljesíti a rajongók álmait, tartalmazni fogja a generáció szinte összes autóját. Az FM6 a megjelenés napján már 450 autót fog biztosítani, mindegyik személyreszabható, működő cockpittel és teljes törésmodellel. 26 verseny helyszín lesz, amelyben benne lesz Daytona és Rio is.

Mint minden Forza Motorsport rész (nem Forza Horizon!!!), a játék tartalmazza a tuningolást, festést, a Drivatar technológiát és a 2 játékos osztott képernyőt és először a játék történelmében a 24 fős versenyeket.

Köszönjük a fordítást Zsozsának!

FORRÁS: ICXM.net

 

A kizárólag Xbox One-ra megjelenő Forza 6 már előrendelhető! KATTINTS IDE:

 

Forza Motrosport 6 cikkek itt: 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!