Forza 6 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

BRÉKING NYÚZ: Forza Motorsport 6!

Forza 6

Te is várod már?
 

 

 

 

 

 

 

Jön a Forza 6!

Az új év épphogy csak elkezdődött, de máris nagy hírekkel szolgálatunk a Forza közösség számára: érkezik a Forza Motorsport 6!

   

Detroitban, az Észak-amerikai Nemzetközi Autó Show alkalmából a Microsoft és a Turn 10 Studios hivatalosan bejelentette a Forza Motorsport 6-ot, amely jelenleg fejlesztés alatt áll, és kizárólag Xbox One-ra érkezik.

Ezek a hírek együtt érkeztek a teljesen új Ford GT világszintű debütálásával, amely egyben a Forza Motorsport 6 dobozképeként is szolgál. Emellett a Ford nagyteljesítményű autóinak teljes felhozatala megjelenik a Forza Motorsport 6-ban. Így belekerül a GT, Shelby GT350 Mustang és az F-150 Raptor, amelyet már korábban bemutattak az autó show-n.

   

A Forza rajongóknak lesz elsőként lehetőségük vezetni ezeket a járműveket, amikor megjelennek a Forza 6-ban.

„Miként a Ford is kitágította az autók technológiai határait a GT-ve, a Forza 6 is magáénak tudja ezt a szellemiséget, amely a technikailag legfejlettebb verseny szimulátorrá fogja tenni megjelenésekor, a realisztikus autózás élményét és örömét kínálva mind az autók szerelmeseinek, mind a játékosoknak.„ nyilatkozta Dan Greenawalt, a Turn 10 Studios kreatív direktora. „Már most izgatottan várjuk, hogy felfedhessünk valamit a játékból júniusban az E3 alkalmával.”

A Forza Motorsport 6 bejelentése indítja 2015-öt, az évet, amely egyben a 10 éves évfordulóját is fémjelzi a Forza Motorsport sorozatnak. Ez az év ígérkezik a legmozgalmasabbnak és legnagyobbnak a Forza történelemben és még nagyon sok megosztani valónk van a Forza 6-ról és a jövőbeni izgalmas terveinkről. Ti is várjátok már az új részt?

A legfrissebb hírek mindig a www.forzamotorsport.net-en és a hivatalos Forza Hub alkalmazáson Xbox One-on olvashatóak!

A kizárólag Xbox One-ra megjelenő Forza 6 már előrendelhető! KATTINTS IDE:

(Köszönjük a fordítást Zsozsának!)

Forza Motrosport 6 cikkek itt: 

 
 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!