Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FM5 Második Update

Forza Motorsport 5
Update 2

A második frissítés!
 


 

 

Úgy látszik a Törntenes srácok nem lazsálnak és foltozzák / pótolják a hiányosságokat a játékon belül!

 

Tegnap megérkezett a második nagy frissítés a játékhoz! Az egész csomag 680 Mb és nem kis meglepetést okozott számunkra! Nézzük csak mit tartalmaz:

  • Mostantól menthető a visszajátszás multiplayer módban;
  • Multiplayer módban a "Time to Vote" (szavazás) visszaszámlálás megszűnik, mikor minden csatlakozott versenyző készen áll.
  • A játékos szint 257-nél fixálva lett;
  • Verseny közben a boxban már az aero elemek (kasztni) is javítódnak;
  • Általános multiplayer stabilitási javítások történtek, beleértve a "meghívást" és a "partihoz csatlakozás" funkciókat;
  • Drag versenyeknél az indítólámpák most már tökéletesen működnek multiplayer módban.

 

A játék megjelenésekor nagyon meglepődtünk, hogy multiplayer módban nem lehet replay-t (visszajátszást) menteni. A csapaton belül az online versenyek miatt nekünk erre borzasztó nagy szükségünk volt. Az óvások kivizsgálásánál, mikor több kameraállásból kell valamit megnézni, vagy netán videót készíteni. Persze nem csak mi bosszankodtunk, Több nagy profi csapat (velünk együtt) a fejét fogta, hogy egy közösségi múlttal rendelkező játékból egy ilyen alapvető funkció kimaradt. Úgy látszik belátták ők is, hogy hibáztak.

Pedig már agyaltunk, hogy muszáj lesz visszatérni a kezdetekhez, amikor még kevesebben voltunk és nem volt óvás. Az esetleges vitákat futam utáni megbeszélgetésekkel próbáltuk megoldani. Amit nem nagyon szerettünk volna, mert nem voltak annyira felhőtlenek a futamok. Néha "Szülőzésekkel", kiabálásokkal teli futamok, és ugye az önbíráskodás mivel versenybírók sem voltak. Egyik híres eset látható a videón. Amikor is egy incidens után az egyik versenyző revansot vesz az ellene elkövetett szabálytalanság miatt. Természetesen ma már csak nevetünk ezen a videón...és a videón szereplő versenyzők sem csinálnak ilyet!

Tehát ezt a gondot levette a válunkról a Turn10. Nincs akadálya, hogy a Forza 5-ben is Fairplay és korrekt versenyek születhessenek!

Itt ragadnám meg az alkalmat arra, hogy bejelentsem a Forza 5 Köridő verseny első futamát, ami február 17-én lesz! Mindenkit szeretettel várunk!

A másik nagy történelmi változás, hogy az idomokat is javítják a játékban! Éveken keresztül kínlódtunk az online futamokon ennek a hiányossága miatt. Rendszeresen bekapcsolt törésmodellel futjuk a versenyeinket, de egy-egy balesetnél vagy hibázásnál sokszor odalett sokunk versenye. Ugyanis hiába kért az ember Safety Car-t, és ment ki a boxba javítani, a szerelők pár másodperc alatt kicserélték kompletten a motort és a váltót, de egy első szárnyat már nem cserélték. Ami főleg nagyobb géposztályban már jelentős hátrányt jelentett sebességben és stabilitásban is. Na, ennek a korszaknak VÉGE!

KÖSZÖNJÜK TURN10!

Ezután talán már csak egy nagyobb pálya csomagnak örülnénk jobban. Így van?

Mindenkinek további jó játékot kívánok és találkozunk a pályán! Jó tapadást és rövid féktávokat!

 

Forza Motrosport 5 cikkek itt: 

 
 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!