Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 5 - Autóbérlet

Forza Motorsport 5

Infók az Autóbérletről

 

A Forza Motorsport és a DLC-k története már hosszú múltra nyúlik vissza, egészen a Forza 2-ig. Az első DLC csomagot 2007. augusztusában adták ki a játékhoz, amit aztán szeptemberben egy másik követett. Azóta a Forza és a kiegészítő tartalmak gyakorlatilag összeforrtak, hiszen minden FM játék rendszeres havi DLC pakkokat kapott. A Forza 4 csak egymaga egy elképesztően hosszú 12 hónapon át tartó DLC folyamban részesült, nem számolva az ingyenes kiegészítőket, mint például a Hyundai csomag vagy az olyan nagyobb lélegzetű tartalamakat, mint amilyen a Porsche pakk volt.

A Forza 5 kapcsán a Turn 10 Studios újra biztosítja számunkra a kiegészítő autócsomagok döbbenetes felhozatalát. Minden hónapban kapunk majd egy új autó csomagot, tíz gyűjthető, vezethető és egyénre szabható verdával. Mindemellett, csakúgy, mint a lemezen lévő összes autót, ezekkel együtt is megkapjuk a teljes Forzavista élményt. Sétáld körbe az autód, nézd meg belülről, röffentsd be és pörgesd fel a motort, tanulj a jármű történelméről és teljesítmény statisztikáiról, még új dizájnba is öltöztetheted, változtasd meg a gyári színét, vagy tuningold meg és mindezt egyenesen a Forzavista nézetből! Minden autónak megvan a maga története a Forza 5-ben és ezek a történetek még hónapokkal a november 22.-i megjelenés után is folytatódnak. 

Ha igazi Forza rajongó vagy, akkor nem akarod kihagyni egyiket sem a tervezett kiegészítő csodák közül és Forza Motorsport 5 autóbérlet egy nagyszerű módja annak, hogy lépést tarts a megjelenésükkel. Az autóbérlettel azonnal megkapod a legfrissebb csomagokat, ahogy megjelennek. Az autóbérlet tulajdonosok hat kiegészítő csomaghoz (tíz járgánnyal mindegyikben) juthatnak egyszeri csökkentett áron.


@ Zsozsa

 


Ha te is imádod a Forzát, semiféleképp ne szalaszd el a nagyszerű lehetőséget, hogy rendelkezz egy Forza Motorsport 5 „Car Pass”-szal, ami a legújabb szériás autókat hivatott tartalmazni (6 csomag egyben, mindegyikben 10-10 autóval). És mindezt a teljes (havi összes) ár 78%-áért, mindössze 49.99 $-ért. Ha külön-külön vesszük őket, akkor darabonként 10 dollárba, vagyis összesen 60 dollárba fognak kerülni.

A „Car Pass” november 22-től él és beváltható, mikor is a Forza 5 útjára indul. Az első csomag a „LaFerrari Car Pack” lesz, ahogy a neve is mutatja, tartalmazva a 2013-as év egyik legszebb és legújabb autóját, a LaFerrari-t.

Amilyen jól a képen is kinéz (köszönhetően a Forza 5 fizikája által nyújtott élethű modellezésnek és grafikának), még annál is tökéletesebb lesz vezetni! A szupersportkocsiban egy benzinmotor és egy villanymotor dolgozik együtt, ami összesen 963 lóerőt mozgósít, a végsebessége pedig 350 km/h feletti, de ez ezen a szinten már nem számít.


@ HawkStorne

 

További Forza 5 cikkek: 

  •  

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!