Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 5 - Top Gear

Forza Motorsport 5

Infók a Top Gear együttműködésről

 

 

Egy héttel a bejelentés után, miszerint Stig digitális kivetülése is megérkezik a Forza Motorsport 5-be, a Top Gear csapat ismét összedolgozott a Turn 10 Studios-al, hogy kiadhassák az első hivatalos videót a Top Gear Forza 5-beli, exklúzív együttműködéséről.

A nagyfelbontású videóban hallhatjuk Jeremy Clarkson, a Top Gear - a világ legnépszerűbb autós showműsora  - egyik műsorvezetőjének kommentárját, kihangsúlyozva jelen korunk hiperautóinak technológiáját, az olyanokét például, mint a Pagani Huayra és a McLaren P1, melyek közül mindkettő bemutatásra kerül majd ragyogó, 1080p-s pompában a játék ForzaVista helyszínén. A Forza 5-ben a show mindhárom műsorvezetője, Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond is tiszteletét teszi, hogy narrációjukon keresztül megosszák a játékosokkal egyéni látásmódjukból fakadó véleményüket a karrier mód járműveivel kapcsolatban.

Új képek is felbukkantak a Dunsfold Aerodrome kifutópályáján helyet kapó Top Gear teszt pályáról. Minden egyes kanyart, a Kalapácsfejtől a Gambonig már-már zavarbaejtően aprólékos, eddig soha nem látott precizitással modelleztek le ismét.

Az beszélik, hogy lesz egy új achievement a Forza 5-ben, amely a digitális Stig-hez kötődik: ha legyőzöd őt, megnyílik az "Azt beszélik" acsi (bármi legyen is az...)

Röviden összefoglalva, a Forza 5 játékosok sokféleképpen megtapasztalhatják majd a Top Gear jelenlétét a játékban: a műsorvezetők kommentárjai és a versenyek a Top Gear teszt pályáján egy olyan, teljesen új karrier mód keretein belül, amely az autók korszakos örökségének megfelelő eseményeket és ellenfeleket vonultat fel. A karrier események az autók fajtái - mint régi klasszikusok, sport kompaktok, gran turizmók, egzotikusok és a többiek – köré szerveződnek majd.

A Forza Motorsport 5 2013. november 22-én jelenik meg exklúzív címként az Xbox One nyitókínálatában.

@ Zsozsa

 

További Forza 5 cikkek: 

  •  

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!