Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 5 - Új pálya/2

Forza Motorsport 5

Na... Mi a pálya?

 

 

 

A Turn10 a napokban leleplezte új videóját, melyben már teljes hosszúságában láthatjuk –ez esetben – a Berni Alpok pályát a 2012-es Pagani Huayra volánja mögött. Lássuk a videót:


 

A Berni Alpok pálya Először a Forza 4-ben debütált, majd teljes rekonstrukciót követően szerepel a Forza 5-ben is. A Svájci Alpok által inspirálva, a Berni Alpok pálya a maga bámulatos emelkedőivel, a nagy kihívást jelentő és nem utolsósorban csúszós kanyarjaival lényegre törően mutatja be azt az új grafikai technológiát, ami a Forza Motorsport 5 egyik erőssége/újítása az Xbox One esetében. A fizikai alapokon nyugvó tartalmi rendszer, ami teljes egészében rekreálja a pálya minden egyes pontját precízen ahogy az a valós életben is megtalálható és látható, továbbá a mérhetetlenül tökéletesített fényhatások adják a lenyűgöző szépségét a pályának és keltik életre azt. Ez a pálya az FM 5-ben az innovatív technológia és pulzusnövelő gyönyör „házassága”, ami a csodálatosan szép 1080p felbontásban és 60 fps-sel élvezhető minden felhasználó számára.

 

Karrier mód

A reflektorfénybe kerülő több száz autóra kidolgozva, A Forza Motorsport 5 új karrier módja 8 különböző osztályra lett csoportosítva, mely csoportok minden esetben egy bizonyos típusú autócsoportra lettek kiélezve (sport kompaktok, márkás autók, szuperautók, stb…). Mindegyik karrier „típus” tartalmazni fog egy videó-bemutatót, mely a világszerte ismert és szeretett Top Gear műsorvezetői által lesznek kommentálva. A tradícionálisnak mondható versenyjátékok karrier módjától eltérően (ahol a versenyzők a gyenge és olcsó autóktól haladnak az idő elteltével a drágább, izmosabb autók irányába), Az FM 5 megadja a felhasználóknak a lehetőséget, hogy maguk válasszák ki a számukra legtetszőbb „utat” a karrierjük során. Eldönthetik, hogy melyik karrier vonalat akarják követni és teljesíteni elsődlegesen, feltéve, ha rendelkeznek (legalább) egy ahhoz passzoló autóval, és bármikor vissza is térhetnek a további karrierjük során, hogy még több kreditet és tapasztalati pontot szerezhessenek.

Silvestone-i pálya megerősítve!

A Silverstone-i pálya visszatér az FM 5-ben, újraépítve ugyancsak az alapoktól, de már a teljesen új vonalvezetéssel, ami 2010 óta van érvényben. A „Brit autóversenyzés otthonaként” is nevezve a pálya 3,6 mérföld hosszú és 18 kanyarból áll, a nagy sebességűeken keresztül (mint például a Woodcote kanyar) a komplikált kombinációkig (mint például a Magotts-Becetts kanyarok). A pályát lézerszkenneléses technológiával rögzítették a játékhoz, ezáltal létrehozva a legélethűbb renderelést, ellentétben sok más autós játékhoz képest.

 

 

 

Végezetül pedig nézzétek meg ezt a kis videót, ami a Forza 4 és a Forza 5 közötti különbséget hivatott összehasonlítani. Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy a Redmondiak szó szerint "hegyeket mozgattak meg a cél érdekében" lásd: 1:37

Az elkövetkezendő hetekben további újabb hírek és tények kerülnek majd napvilágra a Forza Motorsport 5-tel kapcsolatban. Ha az autók érdekelnek elsősorban, akkor minden csütörtökön lesznek ezzel kapcsolatban frissítések, amit ugyancsak  nyomon követhettek itt az oldalon.

Ahogy mondani szokták: „Folytatása következik…”

 

Köszönjük HawkStorne-nak a fordítást.

@HawkStorne @IceSanyi

 

További Forza 5 cikkek: 

  •  

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!