Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 5 - Új pálya

Forza Motorsport 5

Új pálya

 

 

A világ egyik legjobban emlegetett autóversenypályája, az ausztráliai Bathurst most végre itt van a Forza Motorsport 5-ben! Az 1938-ban megnyitott Mount Panorama Circuit Bathurstban, a szurkolók kedvence lett, otthona számtalan elsőrangú versenynek. Aki már látott ott versenyt, az tudja, hogy nem hasonlítható semmilyen más pályához. A hosszú, keskeny autóút kanyarogva ér a magaslatra, ahonnan festői kilátás nyílik a Panorama hegyre. Bathurst teljesen egyedi kihívást nyújt a versenyzőknek és most Forza rajongók maguk is megtapasztalhatják ezt a hihetetlen érzést olyan részletességgel, mint soha azelőtt.

Dan Greenawalt, a Turn 10 kreatív igazgatója szerint, "Bathurst különleges helyet foglal el a motorsport történetében, ez az egyik legmegerőltetőbb és legnagyobb kihívást jelentő pálya a világon. Nem is lehetne jobb az időzítés. A Bathurst végre behozzuk a Forza sorozatába a Forza Motorsport 5-tel; annyira élővé tudjuk tenni a versenypályát, mint senki más."

"A legújabb lézer-scanner technológiával és élethű grafikánkkal milliméterre pontosan vissza tudjuk adni minden kanyarnak és egyenesnek apró részletekig menő jellemzőit, Esses keskeny kacskaringóitól, kanyarjaitól, Conrod Straight izgalmas hullámvasútjának lejtőjéig. Ez a Bathurst, amit a szurkolók évek óta várnak és mi büszkék vagyunk, hogy most behozhatjuk a Forza Motorsport 5-tel."

A bejelentés, miszerint Bathurst a Forza sorozatba kerül, csak a kezdete annak, amit az ausztrál és Forza rajongóknak tartogatunk. Az Xbox Australia közölte, hogy együttműködik Triple Eight Race Engineering-el, hogy az Xbox One Racing Team indulhasson a 2013. Supercheap Auto Bathurst 1000 versenyen. Nemzetközi autóverseny bajnokok, Andy Priaulx és Mattias Ekstrom fogják vezetni az Xbox One autóját. A csapat fellendülését az Xbox képviselője és a csapat mentora (aki ötszörös V8 Supercar Championship győztes), Mark Skaife is támogatja, úgy mint a Triple Eight Race Engineering teljes csapata.

Az Xbox One Racing versenyautó a legjobb Holden VF Commodore, 5.0 literes, V8-as Holden szívómotorral rendelkezik. Megközelítőleg 640 lóerővel, és közel 300 km/óra a végsebességgel hasít.

A hatszoros Bathurst bajnok Skaife szerint, "Ez nagy mérföldkő nemcsak a versenyautózásban, de a játék történelemben is, és büszke vagyok az Xbox-al való közös munkára, és hogy az ausztrál játékosok álmait valóra válthatjuk."

Bathurst 1000 a világ 137 országában látható és most, hogy a híres Panoráma hegyi Bathurst bekerült a Forza Motorsport 5-be, Ausztrália bebetonozza helyét a világ autóversenypályái között a történelem egyik legmagasabb szintű franchise játékával." adta hozzá Skaife.

Triple Eigth Race Engineering csapat tulajdonosa Roland Dane mondta, hogy " Nem csoda, hogy szeretjük a kihívásokat. Amikor erről az egyedi vállalkozásról hallottunk, tudtuk, hogy ezt a lehetőséget nem kellene kihagynunk."

Andy és Mattias a két legjobb túraautó versenyző ma a világon és megígérhetem a Bathurst, és a V8 kedvelőinek, hogy ezt a csapatot érdemes lesz megnézni az októberi versenyen." Tette hozzá Dane.

Forza Motorsport 5 kizárólag az Xbox One-ra jelenik meg november 22.-én. A 2013. Supercheap Auto Bathurst 1000, 2013.október 13.-án kerül megrendezésre; érdemes megnézni az Xbox One Racing Team fotóit a versenyautóról.

 

 

 

(Fordította - AA / Forrás: forzamotorsport.net)

További Forza 5 cikkek: 

  •  

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!