Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza Rewards rendszer

Forza Rewards rendszer

Új pontozási rendszer a Forza Motorsport-játékokhoz

 

 

A Forza Motorsport szériák mindig is az autók kedvelőiért készültek – egy folyamatosan növekvő csoportja az autók szerelmeseinek, akik minden formában szeretik mindazt ami ezekben az FM szériákban megtalálható. Most egy új bővítmény indul útjára a Forzán belül, ami által még élvezhetőbb lesz a játék: ez a Forza Jutalmak. Ez az új „hűségprogram” azzal jutalmazza a Forza játékosokat, amit a legjobban szeretnek: az FM-mel történő autózás élményét!
Hogy is működik a Forza Jutalmak: Játék közben Jutalompontokat lehet szerezni. Minél több pontot szerzel, annál nagyobb szintet (egyre gyorsabban) és annál jobb jutalmakat szerezhetsz. Minden hónapban beválthatod a jutalmakat az FM4-ben vagy Forza Horizonban, ami tartalmazhat autókat, játék krediteket, jelképes fizetséget (FE), és még sok minden mást.

Szóval hogyan is kerülhetsz bele a Forza Jutalmakba? Ha te Forza játékos vagy, le tudod csekkolni a pillanatnyi szintet ahol épp állsz (és beválthatsz minden jutalmat, ami akkor aktuálisan rád vár) A Forza Jutalmak oldalon részletesebben láthatod, hogy korábbi Forzás kalandozásaid során már mennyi pontot szereztél (akár a Forza 2-ig visszamenőleg). Mikor ezen az oldalon vagy, akkor láthatod pontosan, hogy mennyi Forza Jutalompontot tudsz szerezni pontosan és milyen jutalmakat kaphatsz pontosan a következő szintre lépésnél.

Végül, ha sikeres vagy folyamatosan (vagyis nincs pechsorozatod játékon belül), a barátlistádon szereplőkkel összehasonlíthatod, hogy hozzájuk képest te mennyivel voltál sikeresebb, illetve mit sikerült kapnod a játék során.

A Forza Jutalmak még csak most indult, de a FM 5 megjelenésével a Forza fanok sokkal több pontot szerezhetnek, újabb szinteket érhetnek el és még több jutalmat kaphatnak majd havi szinten! 

Ám van itt valami ami miatt egy kicsit keserű a szőlő... Lehetsz te akár mekkora Forza fan rengeteg kilométerrel a lábadban... A rendszer figyelembe veszi az alap dolgokat, de kiemelt figyelemnek örvend a fizetős tartalom. Mennyi DLC-t és mennyi Tokent vettél. Egyértelműen a vásárlásra ösztönzés miatt van. Plusz ezeket jobban díjazza a rendszer. Tehát ha te nem vásároltál semmi extra tartalmat, máris hátrányban érezheted magad.

A Rewards ezen a weboldalon keresztül érhető el: http://rewards.forzamotorsport.net/ (Ne lepődj meg, egyből kéri, hogy jelentkezz be az Xbox LIVE profiloddal!) Érdemes szemezgetni a barátlistádon lévők eredményét, szerintem mindenkinél lesznek meglepetések!

Ha felmarkoltad a jutalmat, kiváncsian várjuk a kommentben TE mit kaptál és hányas szinten vagy!

@ HawkStorne

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!