Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 5 - Még jobb fizika

Forza Motorsport 5

Még jobb fizika és friss képek!

 

 

Az alábbi videóban Dan Greenawalt nyilatkozik néhány már eddig is köztudott, illetve új dologról. Többek között a gumik fizikai paramétereiről, és ezáltal a sokkal precízebb grafikai megjelenítésről, ami a FM4-ben még nem volt lehetséges (így sokkal realisztikusabb gumikopás lesz - köszönhetően a Pirellinek is, akikkel együtt dolgoztak a projekten).

Greenawalt előtérbe helyez egy új videót is, ami talán már többet fog mutatni az eddig nyilvánosságra hozott 3 trailernél: lesznek benne modern autók és klasszikusok, amiknél sokkal jobban lehet majd érezni/látni, hogy régi konstrukciókról van szó (megintcsak kiemelve a megújult fizikai paramétereit a játéknak, így jobban "zötykölődnek", vagy kilengenek majd ezek a klasszikusabbnak mondható autók...).A Gamescom-on kipróbálható lesz ez az újdonság.....

A legnagyobb hír, hogy lerántják a leplet a Spa-Francorchamps pályáról, a klasszikus belga aszfaltcsíkról; kiemelve, hogy a hírhedt Eau-Rouge kanyarban fizikailag (D.G. kedvenc szójárása :) ) mennyire érezhető lesz, hogy egy vadiúj McLarennel, vagy egy régi SL Mercivel kell átszáguldani majd rajta.

Végül a videó végén a riporter megemlíti az új Audi R18-ast, ami a limitált kiadásban lesz benne... Greenawalt pedig szűkszavúan elmondja, hogy milyen jó hogy az Audi támogatólag hozzájárult ezzel (is) a játékhoz.

 

 

 

@ HawkStorne

További Forza 5 cikkek: 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!