Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FM5 - az első képek

FM5 - az első képek

 

friss videó + képek

 

 

 

 

Az első cikk ami már az új részről szól. Ezeket a képeket már biztosan mindenki látta más oldalakon és a videót is rongyosra néztétek. A trailer-ben mindent láttunk és közben semmit... Ettől függetlenül írnék róla pár sort...megtöröm a csendet, itt az első cikk az 5. részről.

 

 

 

 

 

Már csitulni látszik a vihar, amit ez a videó kavart. Voltak, akik már komoly következtetéseket is levontak ebből a kisfilmből, pl. hogy nem a Turn10 készíti (mert nem voltak ott a tájékoztatón, nincs egy Turn10 logó sem a videóban, arcade lesz, stb.) Azokról az érzésekről, amit a film kiváltott belőlünk a fórumon olvashattok.

Szerintem egy valamiben egyetérthetünk, hogy sosem fog visszafelé fejlődni. Nem véletlenül kezdtek nyitni a Horizon irányába. Azok, akik anno egy kalap alá vették a Forza Horizon játékot a Forza Motorsporttal, azokon most sem tudok segíteni. Ha nekik az jön le az első trailer-ből, hogy árkád lesz, akkor legyen. Tudni kell, hogy az a bemutató az új gép miatt volt! Nem az volt a lényeg, hogy bemutassák az FM5-t és mindent elmondjanak róla. Ennyi.

Mint a mesében, hoztam is ajándékot meg nem is... Tudtuk videó nélkül is, hogy szép lesz. Ez már alap egy mai játéknál, plusz ugye ez már nextgen. Tehát muszáj szájtátósnak lennie látványra.

Anno ígéretet kaptunk arra is, hogy megjelenik az idén. A Horizon megjelenésekor megmondta Greenawalt, hogy tartják a szokásos két éves megjelenést a Forza Motorsport részeinél. Évek óta biztos pont ebből a szempontból a megjelenés. Akik több éve itt vannak azok tudják, mennyire jó hogy előre tervezhet az ember, hogy biztosan tudhatja mikor lesz új rész.

A Forza 4 megjelenésekor azt is elmagyarázták, hogy milyen kompromisszumok árán jött létre a 4. rész. Sokan vártunk dinamikus időjárást és napszakváltozást. Nem lehetett a 60 fps mellett, ennyit tud az Xbox360. Emiatt nem volt kérdés a nextgen bemutatójánál sem, hogy mi is lesz rá az egyik nyitó cím.

Ami miatt mégis volt egy kis ajándék a videóval, az pár részlet. PL. a pálya. Egyből mindenki sasolta a helyszínt, bevallom én is fellapoztam a Google Maps-ot és vizsgálgattam. A 4. rész esetében többen sajnáltuk, hogy kivették New York utcáin rajzolt pályát. A nem régen rendezett Forza 3 "retro" versenyen is mentünk rajta pár kört. Valahogy kell néha az a kis változatosság. Tény, hogy verseny közben kevésbé érzékel az ember dolgokat a külvilágból, annyira koncentrál, de jó néha elszakadni a homokágytól-sóderágytól. Van egy fajta hangulata, ami más ízt ad a versenynek.

Biztosak lehetünk benne, hogy a kész FM5 ütni fog, de keményet. Az E3 után jönnek majd a képek videók, hírek, és biztosan sok embernek a kétségei eloszlanak és pozitív irányba fordulnak majd. Az E3 után az oldalon dolgozó Staff összeül és megbeszéljük, hogyan tovább. Valószínű nem fognak annyian váltani az új részre, mint a 4. rész esetében. ez érthető, hiszen most egy komplett új gépet kell vásárolni a játékkal együtt, aminek most még pontos árat sem tudunk. Két dolog biztos.
A Forza 4 versenyek nem fognak megszűnni, mint anno az FM3 versenyek. Akkor is az érdeklődés mértékétől függött, most sem lesz másképpen, csak most előre látni mi is lesz. A másik dolog, hogy jómagam biztosan megveszem az új részt, így abban az irányba is mozdul a csapat élet. Ha leszünk jó páran, még versenyeket is szervezünk rá! A híreket, tapasztalatokat pedig folyamatosan nyomatjuk majd, hogy képbe legyetek. Aztán ha egy év múlva váltanak sokan, akkor egy év múlva jönnek. Mi itt leszünk mindkét fronton!

A Gamespoton láttam egy videót, amiből Hawk-al elcsíptünk két pillanatot, amit kifotóztam. Az egyik egy kormány, amivel a Turn10-es srácok nyomják, a másik képen adatok Prágáról, a játékról. A legnagyobb felbontásban raktam fel, hogy lehessen a Sherlock típusúaknak nyomozgatni, érdekes részleteket felfedezni! Végül pedig jöjjön egy új videó a Forza5-ről!

 

@ Crazyman

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!