Forza 4 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 4 Launch Party

Erre a napra vártunk, mióta is?

Kár lett volna kihagyni a Launch Partyt. Jó volt ismét új arcokat megismerni a csapatból, és persze a régiekkel ismét találkozni. RetekMesterrel büszkén feszítettünk a Forza Racing Hungarys csapatpólóban. Rengetegen voltak emiatt Xt nem is talált minnket, sajnos. Dvorcsakl készített pár képet amiket remélem hamarosan megoszt velünk. Addig is nézzétek meg az én képeimet.

 

A hangulat nagyon jó volt, a Forza 4 pedig annál is jobb, de gondolom már mindenki tolja javából. A Kvíz játékon egyszer nem figyeltem (az összes autónál) és nem tudtam Seminek súgni így nem ő vitte a pólót. Amúgy szinte minden kérdésre tudta a választ az, aki itt az oldalon alaposan átolvasta a dolgokat. A versenyt sajnos csak "dzsojjal" lehetett tolni így kihagytam. Végig jó hangulat uralkodott a társaságban, energia ital dögivel, beigért csajok kevesebb számban, Forza4+Box kombó annál több. Megbeszéltünk jó pár fontos dolgot is a csapattal kapcsolatban. RetekMesterrel átbeszéltük és az esélyeit latolgattuk a PRH és a Forza Racing további együttműködését az FM4-en belül. A nagy rohanásban itthon felejtettem a Forza Racing Hungary-s matricákat is, amiket ismét osztogattam volna a csapattagoknak. Éjfél után amikor mindenki a sorban állt és várta, hogy megkapja a játékot, Gyuszával a Zöld Pokolba utaztunk (vagyis ő vezetett, én az anyósülésen ültem). Nagy volt a csönd a pultnál, enyhe morajlás ahogy az adatokat egyeztetik. Egyszer csak Gyusza rátolta a tv-re a hangot (alapban mindegyik le volt halkítva, hogy ne legyen hangzavar) mondván neki hallania kell a hangját az autónak. haha

Akik ott voltak: Semike, Dvorcsakl, Rücsök, RetekMester, Gyusza, Máté (és Xt aki sajnos nem látott minket) Máté rögtön kezelésbe vette az egyik gépet és iszonyú pontokat és füstöt produkáltak az egyik kiállított gépen. Ha Xt-vel találkozunk, tuti rábeszéltem volna őket egy Máté vs. Xt csatára. Amit természetesen rögzítettem volna.

 

Az összes kép a galériában: Kattints IDE

 

A képen 3 csapattag: RetekMester, HSK MatE HUN, Semike! Amint éjfél után a pultnál várják az "ostyát"...

Azt hiszem a képen látható nem gyenge kombóval egy darabig én is el leszek...

Mindenkinek további Jó játékot Kívánok!!!

Hétfőn kezdünk a Köridővel FM3 és FM4-ben!!!!

© Crazyman

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!