Forza 4 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Porsche - Forza Motorsport 4

Az EA keresztbe tett a Turn10-nek

Mégis csak jól gondoltam és igaznak bizonyultak a pletykák, hogy az NFS viszi a vasakat. Az EA-nál vannak jogok és a Porsche autók csak az ő játékaiban szerepelhetnek. Az előző részekben is csak úgy lehettek benne, hogy az EA-nak köszönhetően engedélyt kaptak. Viszont a mostani részben már (egy szerződés módosításnak köszönhetően) nem lesznek benne.Dan Greenwalt, a játék kreatív fejese egy interjúban elmondta, hogy Need for Speed Porsche Unleashed óta vannak a jogok az EA-nál. Habár az elmúlt években sikerült is megállapodniuk a kiadóval a kocsik ügyében, az idén az EA simán NEMet mondott nekik. A Forza 3-ban összesen 35 Porsche szerepelt, idén még többet szerettek volna, ám az EA a dolog útjába állt.

35 Porsche (20 db alap, 4 db DLC,1db VIP) a Forza 3-ban. A Shift-ben mennyi van? Nagyon kihasználják a jogokat, ezért érdemes volt nemet mondani.

Greenwalt elmondta, hogy Xbox 360-ra és PC-re náluk vannak a jogok a Ferrari autókra. Csak ők használhatják fel a játékokban, ám ha valaki megkérné őket, hogy használhassák a jogokat, nem állnának az adott útjába. Ez nem olyan dolog, ami felborítaná az egész versenyzős műfaj ökoszisztémáját. Természetesen elfogadják és tudomásul veszik az EA döntését, csak ezt még nekik is fel kell dolgozni.

Szerintem nem vagyok egyedül ha azt mondom keserű a szőlő. Személy szerint számítottam rá, de gondoltam ismét megoldják. Az első lépés ami nem tetszett az EA részéről, mikor azt mondták hogy nem lesz többet magyar nyelv a játékaikban. Most pedig ismét keresztbe tettek. Kiváncsi leszek a játékos társadalom reagálására, nem kis felháborodás lesz. Marad nekünk ez:

Pont most van Porsche Bajnokság, használjuk is ki és hajtsuk meg a vasakat!!!

© Crazyman

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!