A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Forza Racing Hungary Találkozó '14 - Tiszakécske

FRH találkozó

Élmények... 

 

 

 

2014. július 5 - 6. Forza Racing Hungary Találkozó Tiszakécske-Kerekdomb

 

2009 óta volt már pár találkozónk, de mindig csak egy-két órára futottunk össze dumálni, ismerkedni. A tavalyi FRH szülinapos gokartozáson örömmel fogadtuk Compi ötletét, hogy az idén szervezzünk két napos találkozót. A helyszínt biztosítja, csak menjünk.

Akik sűrűbben járnak az oldalon, fórumon, azoknak biztos feltűnt a szervezkedés ez ügyben. Gondolom olyanok is voltak, akik szívesen jöttek volna, de egyéb elfoglaltság miatt nem tudtak most velünk lenni, de szerintem jövőre nem hagyják ki semmi pénzért.
A fórumon már előre lebeszéltük ki kivel utazik, és mit hoz, aztán izgatottan várta mindenki a szombat reggelt, csak induljunk már! Kora reggel én is bepakoltam a piát, cockpitet, kormányt, Xbox ONE-t és vártam régi barátom, Swenson érkezését, hogy együtt vágjunk neki a közel 200 km-es távnak. A többiek java részt Pest felől közelítették meg a találkozó helyszínét, Tiszakécske-kerekdombot.
Ragyogó időnk volt végig, csak a Kecskeméti úton lassított le minket egy baleset. Úgy láttuk nem lett baja senkinek, de az autókat elnézve a srácoknak erősen felkiáltójeles lett a körük.

A csapat java része Kecskeméten megállt, hogy bevárjanak minket és közösen folytassuk az utat. Ha jól tudom közel egy órát vártak ránk, nagyon rendesek voltak. Főleg, hogy szépen elirányított minket a Tecsos kiszlány más irányba, egy kis városnézésre. Itt is megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem nekik, de igazán nem kellett volna!

A kecskeméti jelzőlámpáknál lévő visszaszámláló, akaratlanul is beindította bennem a lobbivezetői szerepet és 5-4-3-2-1-GO-val indultunk Swensonnal, hehe
Végül megtaláltuk egymást, pacsizás, megittuk a kávénkat és elindultunk konvojban a cél felé, Compival az élen. Még egy kis autókázás (a követési távolság mellőzése mellett, hehe) és megérkeztünk a helyszínre.

Egy nagyon barátságos kisház, nyári konyha, kis erdő, nulla szomszéd, és hatalmas csend fogadott minket. Hamar árnyékba parkoltuk a kocsikat és elkezdtünk bepakolni. Fél óra múlva már mindenki tudta, hogyha pár hónapig nem adnának nekünk inni, akkor sem igazán aggódnánk, annyi innivalót hozott mindenki. Persze inkább több legyen, mint hogy aztán valaki szomjan haljon.

Nagyon jól elterveztük mi hol legyen, majd elkezdtük bekábelezni az egész alsó részt. Nem kevés áram kellett és hosszabbító/elosztó a tévéknek, konzoloknak, kormány, kinect, erősítő, stb. Utólag belegondolva, nem tudom mennyi áramot fogyasztottunk, de Compi nyugodtan nyújtsd be a számlát, mert szerintem Pakson leestek a mutatók, amikor nyomtunk egy hatalmas Startot…

Semike Laca és Norbi magukra vállalták a kukta szerepét és hamar szavazásra bocsájtották mit is együnk, majd rögtön elmentek bevásárolni KennieC német technikájával (fotó galériában). Nagyon köszönjük nekik az egészet, hogy intézték a főzést. Én megmondom őszintén, csak a vége felé mentem le a bográcshoz (amit páran meg is jegyeztek, hehe), de úgy éreztem nincs rám szükség. Viszont a hűtőt folyamatosan tölteni kellett, nehogy meleg sört igyunk, ugye, ugye! Na de a kaja, Isteni lett!!! Mindenkinek nagyon ízlett, finom kenyérkével, hmmmm…

Na, és ne felejtsük el megemlíteni a lányokat (Norbi felesége Ildikó, és Steve párja Barbi), akik végig szorgoskodtak körülöttünk és segítettek amiben csak tudtak. Köszönjük!

A két Xbox360-on ment minden, Forza 4, FIFA, Dirt, stb. Setve és az én ONE gépén pedig Forza5. Steve gépén lehetett dzsojjal tolni, az enyémhez pedig belőttük a cockpitet a TX kormánnyal. nagyon jó volt, mert így megállás nélkül lehetett tolni, attól függően ki mivel akarta irányítani. Elmondhatom, hogy mindenkit lenyűgözött az 5. rész. Csak dicsérték a srácok, többen kellemesen csalódtak benne. Az hogy cockpit is volt, még dobott az egésznek a hangulatán. A TX is mindenkinek tetszett, még a „gagyi” pedállal is, haha.

Nagy meglepetésünkre és örömünkre délután megjelent L4NC3LOT is, aki motorral érkezett a találkozóra. Nagyon tetszett neki is a Forza5, és szerintem csak azért szállt ki a cockpitből, mert indulnia kellett haza. Ahogy (szintén nagy bánatunkra) Norbiéknak is indulni kellett 18 órakor. Legközelebb intézzétek úgy, hogy maradtok két napra!

Még a távozásuk előtt gyorsan kiosztottam a szokásos borítékokat a csapattagoknak, amiben FRH matricát találhattak, és amit L4nc3lot szépen ott is hagyott…

Mi utána még tovább a buliztunk. Ittuk a söröket, faltuk a virtuális km-ket, hatalmas FIFA mérkőzések voltak. Állandóan váltottuk egymást a gépeknél, miközben mindenhol ment a beszélgetés, az ökörködés és fogyott a sör.

Laca készült némi ajándékkal és felvetette, hogy rögtönözzünk egy Köridő futamot. Szerintetek mennyien voltak ellene? hehe

Az autó és pálya kombót full a véletlenre bíztuk. Megkértük Barbit mondjon egy országot és egy számot. Így lett a pálya: Ausztrália - Bathurst, és az autó: 2009 BMW #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2 R/806. Alap, semmi setup, semmi tuning.

Próbáltuk kiegyenlíteni az esélyeket azzal, hogy akik már kb. megjelenés óta játszanak a Forza 5 játékkal azok 4 kört mehettek. Akik még csak akkor ismerkedtek a játékkal azok 8-at. Cél a szokásos, kihozni az autóból és magadból a maximumot és elérni a legjobb köridőt meghatározott számú kör alatt. Lehetett választani ki milyen irányítóval megy. Segítségek használata/korlátozása ugyanaz volt, mint a normál Köridő bajnokságainkon.

Életkor szerint állítottuk fel a rajtrácsot, így JuBe ment legelőször és jómagam utoljára… Az első nyereménye egy Forza Motorsport 2 játék volt. A második hely egy Forza motorsport 5 pólót kapott. A dobogó harmadik fokán egy sörnyitós nyakba akasztható kulcstartó várta gazdáját. A negyedik ajándék pedig egy Xbox matrica volt. Lacának nagyon köszönjük a nyereményeket! Most pedig nézzük a táblát ki milyen időt ment:

Gratulálok mindenkinek az eredményekhez, JuBe elég rendesen el3,14csázott mindenkit. Csak lestünk milyen köröket ment.

   

   

Az est hátralévő részében sok liter sör legurult és jó pár üzemórát beleraktunk a konzolokba. Számtalan poén elhangzott, és csipkelődés a csapaton belül, de remélem senki nem sértődött meg. Hajnal kettőkor úgy döntöttünk, hogy álomra hajtjuk a fejünket. Még zárásként JuBéval lenyomtunk egy FIFA mérkőzést majd lekapcsoltunk mindent.

Vasárnap Laca „állati” jó ébresztésével keltünk többen, majd egy gyors reggeli mellett megbeszéltük, hogy mi legyen a program. Mivel Steve és Barbi említették, hogy ők beugranak a közeli termálfürdőbe (ahol amúgy a szállásuk is volt), úgy döntöttünk, hogy mindannyian csatlakozunk és levezetésnek pancsolunk egyet mi is. Összepakoltunk mindent, rendet raktunk, hogy délután már csak indulni kelljen. Feltankoltunk sör és üdítő ügyileg, majd 3 autóval elindultunk a fürdőbe.

Úszkálás, sörözés, dumálás és persze a gyengébbik nem osztályozása volt a napi program. Kicsi még a hangos bemondóba is bemondatta, hogy a Forza Racing Hungary csapatát várják a találkahelyen. Én kifejezetten meglepődtem, jó volt hallani! Köszönjük Kicsi! Utólag belegondolva nagyon jó ötlet volt, egy kicsit lazítani így közösen. Délután Kicsiék indultak volna haza, de sajnos egy autó olyan ügyesen parkolt le, hogy kb. 5 autót akadályozott a kiállásban. Konkrétan elzárta az egyetlen kivezető utat. Nagy kapkodás, intézkedés. Hangosba is beolvasták a rendszámot és szerencsére megoldódott a probléma.

Páran még maradtunk kb. egy órát, majd visszamentünk a házhoz, bepakoltuk a holmikat aztán fájdalmas búcsút vettünk és mindenki elindult haza…

Soha nem éreztem még ilyen jól magam egyik csapattalálkozón sem. Öröm volt az új arcokkal találkozni és a régieket újra látni. Nagyon jókat beszélgettünk, és csak remélem, hogy hasonlóan jól érezte magát mindenki! Tervben van, hogy jövőre ezt megismételjük. Megpróbáljuk a dátumot hamarabb kitűzni, hogy legyen ideje mindenkinek szervezkedni.

Kértem, hogy aki akarja, az írja le pár sorban milyen élményekkel gazdagodott ezen a találkozón, ezt a cikk alatt olvashatjátok. Ahogy a fotókhoz vezető linket is ott találjátok!

Én nagyon köszönöm mindenkinek ezt a felejthetetlen két napot! Köszönöm, hogy ott voltatok. És ne felejtsük, hogy nem jöhetett volna létre ez a találkozó ha nincs COMPI, Köszönjük!

Találkozunk október-novemberben az FRH szülinapi gokartos találkozóján! Oda is érdemes eljönni, nagyon jó lesz! Addig is jó tapadást és rövid féktávokat mindenkinek!

 

TI ÍRTÁTOK! :

"Köszönjük a lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat. Frh matrica holnap felkerül az autóra. Azért meg külön köszönet, hogy a vasárnapot hozzánk szerveztétek." - Steve

"Én nagyon szépen köszönöm a szervezést, a helyet és mindent. Nagyon jól éreztem magam." - Ugrontoth 

"Köszönet a szervezőknek, Compinak a kellemes helyért, Lacának, Norbiéknak a remek kajáért a többieknek meg a megjelenésért.
Crazy! 1 kifogásom lenne a következő találkozóra. Töröld el a hétfőt..." - Swenson

"A buliról tömören: világmegváltó beszélgetések, illatos dohány, jó kaja-pia, sok játék, és baromkodás. Ennél több nem is kell" - KennieC

"Én is, és a családom is nagyon köszöni ezt a felejthetetlen találkozót! Kicsit féltünk tőle milyen lesz, de meglepő módon a lányaim is nagyon élvezték. Alina lányon kifejezetten Laca után ment, mint az oldalkocsi. Remélem minél hamarabb találkozunk. KÖSZÖNÖK MINDENT. Ja, szerintem Laca véleménye is az, hogy legközelebb is mi készítsük a kaját. Nekem nagyon jó volt Lacamesterrel. Jót főzőcskéztünk és közben jót dumáltunk. Sőt még az asszonynak is tetszett és most már neki sem idegen a nevek, akiket mindig mondok verseny közben." - SturmNorbi

"Srácok! Nagyon örülök, hogy ismét találkoztam veletek. Most már ismét van egy-két új arc a már ismerős hangokhoz! Igaz csak villámlátogatás volt, de elég tartalmasra sikerült. Hatalmas köszönet Crazynek, hogy lehozta a kokpitet nagy élmény és tényleg nem lehetett abbahagyni....és még ráadásul olyan mélyen ültem benne mint egy jófajta Hondában.....  Sajnos időhiány miatt nem tudtam tovább maradni, na majd jövőre....Találkozunk a gokarton üdv mindenkinek!" - L4NC3L0T

"Eljött ez a nap is! Mindenki várta már, mikor tudunk egymással találkozni, és nem csak a virtuális térben bohóckodni. Nagyon jó volt megismerni Titeket és együtt pusztítani az agysejteket. Azt hiszem joggal mondhatom, hogy mindenkinek jól telt ez a 7vége, és csak azt mondhatjuk, hogy sok ilyet csináljunk még, mert nagyon jó csapatépítő. Aki nem volt ott az csak sajnálhatja, aki ott volt az is, de ő azért, mert vége lett. Tudtuk volna még folytatni, de sajnos végesek a napok, viszont az első perctől fogva mindenki megtalálta a számítását. Kezdve az első kv-zástól, az utolsó seggesig a strandon. Megmondom őszintén, hogy a hangokból kiindulva egy pár emberkének meglepő volt a kinézete, persze a jó értelemben véve. Külön jó volt, hogy nem kellett feszengeni, csak nekiállni dumálni, marhulni, enni-inni. Compinak köszönöm a remek házigizda szerepet, tényleg olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. KennieC-t joggal mondhatom szauna tezsvíremnek, az eszmefuttatás ott is az eget verte! A Sturm család legközelebb adjon kulcsot a nagylánynak, nehogy még egyszer haza kelljen mennie idő előtt! Crazyhez vagy Abraham Lincolnhoz annyit fűznék, hogy fantasztikus, amit a csapatért teszel! Sok erőt hozzá és természetesen köszönjük! Csak így tovább! Személy szerint nagyon jól éreztem magam,és ha most az lenne,hogy lesz még ilyen tali, akkor elsőnek jelentkeznék, persze csak Semike után! Viccet félretéve, rendkívúl örülök, hogy megismerhettelek Titeket!" - Lacamester

"Mégegyszer szeretném megköszönni a szervezést. Baromi jóra sikerült! Amennyire óckodtam a több xbox lehozataltól, annyira jóra sikeredett. Mindent sikerült kipróbálni. Szerintem mindenki megtalálta mindenben az ellenfelét legyen az FM5, Horizon, Fifa. De nagyon überf@sza volt, én még este 11 kor daráltam az élményeket itthon. Negatív tapasztalatot nem tudok mondani csak egyet!: rövid volt a 1,5 nap!! 2 emberben kellemeset csalódtam, nem tudom lehet e neveket felsorolni?!: Lacába óriásit, KenniC be is (már többször említettem, hogy én egy kis nyikhaj gyereknek tartottam amíg meg nem láttam).
A csapat teljes mértékben megállta a helyét (és csak gratulálni tudok),az előkészületekben,a főzésben, az esti beszélgetések, viccelődések, a strandolásban.... Akit esetleg az oltogatásaimmal megbántottam, attól elnézést kérnék nem akartam senkit megbántani. Remélem lesz még több ilyen összeröffenés, akár már lehet szervezni a jövő nyárit is! Sturm Norbinak üzenném, hogy le a kalappal a családod előtt, hogy eljöttek, elviseltetek, és velünk együtt élményekben gazdagodtatok!! 1000 KÖSZÖNET MINDEN RÉSZTVEVŐNEK!!!!!" - Compi

Irány a GALÉRIA!!!

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!