A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Forza Racing Találkozó (Frissítve, 06.04. 20:15)

FRISS INFÓK!!!

A holnapi napon 9:00-tól elérhet aki akar a következő telefonszámon: +36303261063 (Crazyman)
és akkor meg tudom mondani merre is vagyunk. Ez a szám csak vasárnap él, aztán megszűnik.

"Marlboro híd: azt hiszem, most ENI hídnak hívják, de nem is híd, mivel egy zárt alagút a levegőben, de lényegtelen. Ez köti össze a padockot a lelátók mögötti résszel. A lelátó oldalon a vége a Super Gold végénél van. Ha lejössz a hídról, akkor balra vannak a gold tribünök, és az F1 alatt a hivatalos ajándékboltok egy nagy placcon. Ha jobbra mész, akkor a Gold 4 (cél egyenes végi kanyar) és a kijárat következik." (dvorcsakl) Na VASÁRNAP OTT a lelátó felőli végén találkozzunk 11.10 - 11.20 között. Akkor csinálunk egy nagy csoport képet, pacsizunk, dumálunk mindannyian, lesz egy óra futamig. és mindenkinek van ideje visszamenni a futam kezdetéig. Bár gondolom sokan a Gold4-es tribünön leszünk.

Jó ez az időpont? Vagy találkozzunk 10-kor?

Szóljon ha valakinek más ötlete van! Számítok azokra akik itt jelezték az eljövetelüket.

 

Rendezhetnénk egy gyorsulási versenyt ott a helyszínen (videó). Én szívesen lebonyolítom és rögtönzök egy szabályzatot. (Pl. mindennemű síkosító anyagok használata TILOS! hehe)


A részleteket a cikk alatt megbeszélhetjük (kik jönnek, találkahely, idő, stb.). Ha valakinek nem megfelelő vagy jobb ötlete van szóljon bátran.

Tehát a nagy nap

A dátum 2011. június 3 – 4 – 5. Hungaroring
Belépés a pályára – Állóhelyek és minden tribün (kivéve VIP tribün) INGYENES

Paddock Vasárnap 5,- €

 

MEGKÖZELÍTÉS HELP, KLIKK

Egyből felvetődik a kérdés, hogy na hol is találkozzunk, mert nem biztos hogy mindenki vesz jegyet a Paddock-ba. Ja, és hánykor? Futam előtt, vagy után találkozzunk? Vagy szurkoljunk együtt? (Bár nem hiszem hogy mindenki ugyanazt a Tribünt fogja előnybe részesíteni)

 

A látogatóknak elérhető Tribünök:

  • Gold 4
  • Super Gold (egyes szektorok zárva tartanak)
  • Gold 1
  • Gold 2
  • Gold 3
  • Red Bull
  • Silver 7
  • Silver 6
  • Silver 5
  • Silver 3 (A-B és C-D lejárat)
  • Silver 4
  • Club

Belépőjegyet mindössze a paddockba való belépéshez szükséges váltani, ez naponta csupán 5 euróba vagy 1500 forintba kerül. Jegyeket a helyszínen is lehet váltani.

Az autóval érkezők a Hungaroring 7-es és 8-as kapuját használhatják, ezek szombaton és vasárnap reggel 7 órakor nyitnak. A pálya megközelíthető a gödöllői HÉV segítségével is: A szilasligeti megállónál leszállva egy hosszabb sétára érdemes felkészülni, Mogyoródnál viszont át lehet szállni az Újpest felé közlekedő 320-as Volánbusz járatra.

Mit fogunk látni?

A Túraautó Világbajnokság magyarországi versenyhétvégéjének legfőbb programja természetesen az FIA WTCC és annak két futama vasárnap délután. A VB mezőnye péntek délután egy 30 perces edzéssel kezd, szombat délelőtt újabb kétszer 30 perc áll a versenyzők rendelkezésére a délutáni időmérő edzés előtt. Vasárnap reggel egy negyedórás bemelegítéssel kezdenek a versenyzők, majd délután két futamon dől el a dobogós helyek sorsa.

A programban összesen három betétfutam kapott helyet: A WTCC mellett a hangos és gyors formulaautókat felvonultató Auto GP mezőnye, az olasz Trofeo Maserati Gran Turismo MC márkakupa és a hazai Lotus Ladies Cup futamai is megtekinthetők a Hungaroringen.

Mindazonáltal, reményeink szerint a hétvégén Michelisz Norbert kapja majd a főszerepet. A Túraautó Világbajnokság magyar futamgyőztese 2011. június 4-én, szombaton, az időmérő edzés után 16:15-től 16:45-ig fog dedikálni a Zengő Dension Team sátránál a paddock területén, ahol megtekinthető lesz két utcai BMW modell is, valamint hivatalos, 2011-es csapatruházat is megvásárolható lesz a webshopban meghirdetettnél alacsonyabb árakon. Norbi vasárnap délelőtt is várja a szurkolókat immáron ellenfeleivel kiegészülve 10:30-tól 11:00-ig a WTCC VIP Clubban, szintén a paddockban.

Paddock, praktikumok, időjárás

Paddock belépőt szombatra és vasárnapra lehet váltani, ezek birtokában az előzetes információk szerint a rendezvény keretein belül korlátlan alkalommal be lehet menni a paddock területére, illetve ki is lehet menni a lelátókra a célegyenes vége felé található hídon, illetve a főkapu felé vezető úton, az 1-es kanyart megkerülve. A jegyek nem érvényesek a boxutcába vagy a rajtrácsra való belépésre.

A pályán található toalettek használata díjmentes és akadálymentesített. A könnyebb közlekedés érdekében a kerekesszéket használó nézőknek javasoljuk a 8-as kapu megközelítését, ahonnan egyenes út vezet a célegyenes lelátóihoz, illetve kerülővel (a főbejárat felől) elérhető a paddock is a híd érintése nélkül.

Nem szabad szó nélkül hagyni az időjárási viszonyokat sem: adottságainak köszönhetően a Hungaroringen gyakran teljesen más idő van, mint például Budapesten vagy akár a környező településeken, így egy esetleges pesti zápor se tántorítson el senkit: a pályán valószínűleg szikrázóan süt a Nap. Ebben az esetben érdemes magas faktorú naptejet és egyéb bőrvédő készítményeket magunkkal hozni, valamint sapkákat, és az útra nagyobb mennyiségű folyadékot is.

Remélhetőleg azok sem maradnak le teljes mértékben az eseményekről, akik nem tudnak kilátogatni a Hungaroringre. Az időmérőt az Eurosport 2 szombaton 18:45-től 19:30-ig közvetíti, vasárnap pedig az Eurosport sugározza reggel 9:00-tól a warm upot, valamint 12:00-tól a futamokat.

Rounds 7 & 8 – Hungaroring (HUN)Vasárnap 2011 Június 5.

09.00 – 09.15 FIA WTCC Melegítő Edzés

09.50 Trofeo Maserati Gran Turismo MC 1 Futam

11.10 Auto GP 2 Futam

12.20 FIA WTCC 1 Futam (12 laps)

12.50 FIA WTCC Podium 1 Futam

13.35 FIA WTCC 2 Futam (12 laps)

14.05 FIA WTCC Podium 2 Futam

14.35 Lotus Ladies Cup 2 Futam

15.50 Trofeo Maserati Gran Turismo MC 2 Futam

(Időterv egész hétvégére)

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!