A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Migren újabb alkotásai

Forza 4 paintForza 4 festés Migren "tollából"

Egy csokorba szedtem Migren77 újabb alkotásait

Migren Mester ráérő fél óráiban, újra kontrollert ragadott az elmúlt hetekben. Hogy mi is lett az eredménye a rétegek pakolgatásának, azt lentebb láthatjátok. Azt már megszoktuk, hogy Migren festéseinél kicsúszik az ember száján egy "Bazdmeg", miközben az ember az álláért nyúl a padlóra...No de hogy ezt mindig tudja tetőzni, az durva!

Hihetetlen könnyedséggel készíti ezeket a festéseket. Tehetsége és profizmusa nem kétséges. Plusz ugye fejben nagyon látni kell előre a dolgokat, Melyik sablonból mennyit, hova milyen méretben, hogy döntsem, mivel mit takarjak ki, stb. Az arányok is mindig tökéletesek! A színek harmóniája...Na jó elég lesz, mert már lassan egy tál kell a monitor alá...Egy szóval, PROFI!

A Mercedes képekért nagy köszönet egy másik Mesternek, Ray-nek (Pentax Angel Hun). (Róla majd egy másik cikkben zengek ódákat, haha)

Tehát akkor jöjjenek az alkotások:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Migren számos másik alkotását is megnézhetitekaz alábbi linken: Csapattagokalkotásai/Migren77.

Ezenkívül a regisztrálttagok a fórumon elérhetik az "Autófényezés Forza 4-ben" topikot ahol Migren szívesen ad tanácsokat mit hogyan. Sőt rakott fel videókat is hogyan készít egy-egy matricát. Ezeken a videókon láthatunk egy egész egyszerű "NITTO" logótól kezdve a bonyolultabb matricákig.

©Crazyman

Kapcsolódó cikkek:

 Forza 4 autófestés

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!