A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

FRH Örökranglista

Forza 4 Örökranglista

Mivel tegnap volt pontosan 6 hónapja (fél éve), hogy megjelent a Forza Motorsport 4. része, gondoltam kiváncsiak vagytok hol is tartunk.

 

 

Nagyon vártuk az Október 15.-ét, a Forza 4 megjelenésének napját. Tervezgettük a demó és a hírek alapján, mit hogyan is fogunk csinálni. Autóklub, Klubgarázs, Rivális mód, 16 fős lobbi, stb. Aztán csak eljött a várva várt nap és kezünkben foghattuk a fém dobozt. (Amit gondolom azóta is nagyon sokszor elővettetek....vagy nem?)

 

Egy újabb forduló a csapat és a weblap életében. Ismét feltölteni az újabb rész minden részletével az oldalt és a versenykiírások, szabályok alakítása a játékhoz, és még sok feladat várt ránk. Ezektől függetlenül 17.-én elindult az első FM4-es Bajnokságunk első futama. A helyszín ugyanaz volt mint ahol most voltunk 15-én, Nürburgring GP. Amivel kezdtük azzal zártuk a félévet.

Az Autóklub lehetőségének köszönhetően alkalmunk nyílt összehasonlítani Forza "fanatizmusunkat" más csapatokkal. A csapaton belül szerintem mindenki vállon veregetheti magát hiszen hihetetlen jó helyen tartózkodunk a Világranglistán a többi csapattal szemben. Nagyon köszönöm mindenkinek azt amit ezért az eredményért megtett (legyen az egy gyors kör vagy száz)!!!! természetesen vannak köztünk kiemelkedő teljesítményű sofőrök, de név szerint senkit nem emelek ki, nehogy sértődés legyen.

Egyéni Klubtag listát nem készítettem, mert iszonyú sok adat, ezt remélem elnézitek nekem. Az FRH tagok pontjainak táblázatát pedig Dvorcsakl adminisztrációja alapján töltöttem fel. Ennél sokkal részletesebb az a táblázat amit vezet. A főbb adatokat emeltem ki és hoztam nyilvánosságra. A táblázat minden oszlopa szűrhető, így (a kis nyilakra kattintva az oszlopok felső sorában) olyan sorrendbe rakjátok amilyenbe akarjátok. Azt hiszem Dvorcsakl nélkül bajban lennénk, hihetetlenül precízen vezeti a csapattagok pontjainak adminisztrációját és az ezzel járó egyéb feladatokat. Nagyon köszönöm neki, és természetesen mindenkinek a segítséget!

További kellemes versenyzést kívánok mindenkinek!

Jó Tapadást és Rövid Féktávokat!

© Crazyman

 

KLIKK A KÉPRE A RÉSZLETEKÉRT!!!

FRH Örökranglista

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!