Címlap

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

BMW-Nürburgring GP

Igazi klasszikus verseny: BMW M3-asok a Nürburgringen (GP). Német autók német pályán. Úgy gondolom sokak kedvence a bajor gépcsoda, éppen ezért esett a választásom a BMW M3 GTR-re. Felszereljük némi verseny-cuccal és nekiveselkedünk ennek a hosszú távú versenynek. Remélem élvezetes verseny lesz sok csatával és izgalommal. Ahogy tőlem megszokhattátok szimuláció módban futunk vonal nélkül... 30 kört! Remélem a NET kegyes lesz hozzánk... :)

A pálya:
Nürburgring GP (full circuit) Figyelem! A pálya nem tartozéka a FM3 alap kiadásának. Megtalálható az Ultimate kiadásban vagy megvehető. A pálya 5,18 km hosszú, ami ezzel a masinával 2 perc környékén teljesíthető.

Az autó:
BMW M3 GTR (499)
Tuning: Egyszerű: motorhoz nem nyulunk!! Minden egyéb "verseny" alkatrész. Verseny cucc: keresztstabilizátor, bukókeret, rugó és lengéscsillapító, súlycsökkentés, kuplung, sebességváltó, meghajtótengely, differenciálmű, elől-hátul Forza szárny. Versenygumi is kötelező, de szélesíteni tilos!
Ha mindent jól csináltál, akkor az autód teljesítményindexe 593 lesz.

A verseny:
5 időmérő körrel kezdünk. Ha nyolcnál többen leszünk, akkor a két lobbyt az elért idők alapján osztjuk meg. A rajtrács elejéről a legjobb időt elért pilóta indul. A verseny távja 30 kör. Egy kör kb. 2 perc, így több mint 1 órát fogunk körözni! A verseny alatt kötelező egyszer boxot látogatni. Futam közbeni NET probléma miatti kiesés technikai hibának számít, így a versenyző kiesik.

Időpont: 2011.05.01. (vasárnap) 18.30 h (köridő futam után)


NINCS jogosultságod hozzászólást írni!